KLIKNI ME!
SREBRNI KOLOIDNI TONIK (klikni na sliko)
ČLANKI (klikni na sliko)
KLINIČNE ŠTUDIJE (klikni na sliko)

 

 

 

Cena 250ml stekleničke je 10€.   —————–>   Spletno naročilo        

 

 

SREBRNI IONSKI KOLOIDNI TONIK

EDEN IZMED NAJMOČNEJŠIH NARAVNIH ANTIBIOTIKOV

KOLOIDNI TONIK  je močan naravni antibiotik, ki se uporablja (ne v tej obliki) že tisočletja, ne da bi pri njem kdaj opazili stranske učinke. Za razliko od sintetičnih antibiotikov, koloidni tonik vzpostavlja v telesu ravnovesje.

Koloidni tonik harmonizira informacije v telesu, ko jih vanj vnesemo preveč (preveč različne hrane, pijače…). Telo vrača v ravnovesje.

Koloidni tonik, ki ga proizvajam, oddaja nežno modro svetlobo in energijsko krepi eterično energijsko telo. Močno eterično telo je pogoj za dober imunski sistem. Med seboj sta povezana. Dolgotrajna uporaba koloidnega tonika lahko popravi poškodbe v eteričnem telesu.

Poskrbi tudi za manjše eterične, energijske parazite, ki se zaradi različnih vzrokov, pripnejo na naše energijsko polje.

Je raztopina čistega srebra in vode v koncentraciji 25ppm (število delcev čistega srebra na milijon delcev vode).

Koloidni tonik ni škodljivo za sesalce, plazilce, rastline in druga živa bitja, ki niso zgrajena le iz ene celice.

RAVNANJE S  KOLOIDNIM TONIKOM:

 • Za doziranje in shranjevanje uporabljamo nekovinske pripomočke (steklo, keramiko, plastiko, itd.)
 • Koloidni tonik shranjujemo nedosegljivo otrokom.
 • Stran od električnih naprav (najmanj 50 centimetrov).
 • NE shranjujemo ga v zamrzovalniku ali hladilniku.
 • Hranimo ga v suhih in temnih
 • Reakcij z drugimi zdravili ali zelišči
 • Rok uporabe ob pravilnem shranjevanju je, za zagotavljanje polne učinkovitosti tonika, 6 mesecev.

UPORABA KOLOIDNEGA TONIKA:

 • zunanja: večkrat na dan ali po potrebi tretiramo (pokapljamo, napršimo, pokrijemo z vato oz. gazo namočeno s koloidnim tonikom) prizadeta mesta.
 • uživanje-PREVENTIVA: odrasli jemljejo od 12 let starosti dalje po 1 pokrovček 2 krat dnevno, otroci od 6 – 12 let starosti, polovico odmerka za odrasle, otroci od 3- 6 let pa 1/2 pokrovčka dnevno. Koloidni tonik vedno najprej zadržimo v ustih, pod jezikom, od 1 do 3 minut, ga nato še grgramo ter pogoltnemo. Pri obolelih prebavilih ga pogoltnemo takoj (2-3 krat letno po 1-2 steklenički).

Pri infekcijah (virusi, bakterije ali glivice): jemljemo vsake 2-3 ure na dan, dokler se stanje ne normalizira (tudi do dva meseca). Nadaljujemo lahko s preventivo.

Sinusi, oči, ušesa: kapljice dajemo vsakih 15 minut (za v nos napolnimo stekleno kapalko po 2cm tekočine v vsako nosnico) do izboljšanja stanja, potem vsako uro do popolne ozdravitve. Ko dajemo kapljice v oči, jih držimo zaprte približno 5 minut.

Prehladi, gripa, boleče grlo: grgramo in žvrkljamo ter zaužijemo en pokrovček vsako uro, dokler se stanje ne izboljša.

Za živali: v posodo damo en pokrovček pripravka ob vsaki menjavi vode. Ob resni bolezni s kapalko kanemo ½ pokrovčka 3 krat dnevno v gobček do izboljšanja. Nadaljujemo lahko s preventivo.

Koža: nanašamo ga direktno na odprte rane in poškodbe, da preprečimo infekcijo na površini. Koloidni tonik se lahko uporabi samostojno ali skupaj z drugimi medicinskimi sredstvi.

Akne: Najprej si temeljito umijemo in izperemo obraz in nato v problematična mesta kože vmasiramo majhno količino koloidnega tonika (dvakrat do trikrat z manjšo bombažno krpico ali vato). Ta procedura naj se nadaljuje v obdobju nastajanja aken, še boljša je preventiva v najstniških letih. S tem se prepreči izbruh aken in koža ostane stalno čista.

Ekcemi in kožni izpuščaji: Koloidni tonik rahlo vtiramo v prizadeto kožo. Proceduro ponovimo večkrat, da ostane površina vlažna. Prizadeta mesta lahko previjemo s povojem, ki je navlažen s koloidnim tonikom. Povoj naj se menja vsak dan.

Bradavice: Pokrijte bradavico z majhnim samolepljivim obližem, nasičenim z nekaj kapljicami koloidnega tonika. Obliž naj je stalno navlažen.

Črevesne težave: Koloidni tonik doziramo po navodilih in takoj pogoltnemo. Koloidni tonik ubije lokalne mikrobe v roku šestih minut, ne poškoduje pa nobenih okoliških tkiv.

Diareja: Patogene bakterije, ki povzročajo težave, delujejo v debelem črevesju, kamor pa koloidni tonik težko prodre, zato je poleg uživanja zelo priporočljivo tudi izpiranje črevesja z raztopino koloidnega tonika (30 ml/1l vode).

MOŽNOSTI UPORABE KOLOIDNEGA TONIKA

 • Dodatek k pitni vodi med potovanjem in taborjenjem-razkuži vodo.
 • Opekline poškropljene s koloidnim tonikom se pozdravijo hitro in brez brazgotine.
 • Varno sterilizira vse od zobne krtačke, zobne proteze do kirurškega instrumenta.
 • Lokalna uporaba na vrezninah, ranah, izpuščajih, sončnih opeklinah, pikih insektov.
 • Dodajamo ga pri konzerviranju, vkuhavanju in stekleničenju.
 • Dodajamo ga sokovom in mleku, da se prepreči kvarjenje, fermentiranje, zasirjenje.
 • Napršimo notranjost čevljev in med prstna mesta, da se uniči večina glivic.
 • Koloidni tonik zmanjša prhljaj, luskavico, kožne srbečice itd.
 • Dodajamo ga k vodi za kopanje, spreju za nos in vodicam za zobe.
 • Skrajša čas okrevanja pri prehladih, gripi, pljučnici, dihalnih infekcijah in pri rino virusih.
 • Uporabljamo pri ušesnih infekcijah. Pred uporabo ga rahlo ogrejemo.
 • Lajša zobobole, ustna vnetja, bakterijska obolenja in prepreči ustni zadah.
 • Preprečuje plesnenje vlažnih oblek, brisač in perila.
 • Uspešno odstrani neželene mikroorganizme iz zemlje in hidroponičnih sistemov.
 • Uničuje glivice, plesni, preprečuje gnitje in rastlinske bolezni.
 • Koloidni tonik je razkužilo za hladilnike, zamrzovalnike, posode za shranjevanje hrane, pomivalne stroje, vroče banje, bazene, savne, vodnjake, vlažilce zraka, itd.
 • Razkužilo za plenice in proti izpuščajem zaradi plenic.

OPOZORILO: Pojavlja se zelo redko, a je možna preobčutljivost telesa na srebro. Preizkus opravimo tako, da z vatko napojeno s koloidnim tonikom podrgnemo po hrbtišču roke in opazujemo morebitno reakcijo (rdečica in/ali otekanje). V tem primeru koloidnega tonika ne smemo uporabljati.

Cena 250ml stekleničke je 10€.        —————–>             Spletno naročilo

OPOZORILO: Pojavlja se zelo redko, a je možna preobčutljivost telesa na srebro. Preizkus opravimo tako, da z vatko napojeno s koloidnim tonikom podrgnemo po hrbtišču roke in opazujemo morebitno reakcijo (rdečica in/ali otekanje). V tem primeru koloidnega srebra ne smemo uporabljati.

 

Te informacije so namenjene samo izobraževanju in jih ne priporočam za ugotavljanje ali zdravljenje bolezni. Ne svetujem, da bi kdorkoli zamenjal tradicionalno zdravniško oskrbo s katerim koli izdelkom.