Uporabljam elektrode iz čistega srebra (99,99% čistost).

Zelo pomemben del pri izdelavi je VODA.

Voda je največji kristal na našem planetu. Zelo je dojemljiva za informacije iz okolja. Glede na informacije, frekvence, ki jih absorbira se spreminja njena kristalna struktura, ki ima velik vpliv tudi na naše telo, njegovo zdravje in naše počutje, ko jo zaužijemo. Kristalna struktura vode je lahko harmonična ali neharmonična, kar je s svojim delom dokazoval japonski znanstvenik dr. Masaru Emoto (več: DR. MASARU EMOTO).

Ker se ZAVEDAM pomembnosti kvalitete uporabljene vode za izdelavo Srebrne Kapljice, izbiram visoko-kvalitetno demineralizirano vodo (Aqua Purificata), ki jo s postopkom vrtinčenja (o čemer je pisal Viktor Schauberger – (več: VIKTOR SCHAUBERGER) najprej “očistim” prejšnjih informacij in jo pred in med postopkom izdelave informiram s harmoničnimi frekvencami, alkimističnimi simboli in svetlobnimi kodami.

Z uporabo Srebrne Kapljice imam 24 letne izkušnje. Z veseljem vam pomagam pri svetovanju in uporabi le tega. Name se lahko obrnete preko spletnega obrazca – Spletno naročilo ali  telefonske številke – 031 333 778.