Pristopi in metode, ki jih združujem pri svojem delu:

– Svetovanje v obliki pogovora,

– fizično delo na telesu (prijemi tradicionalnega japonskega manualnega dela-YUMEIHO),

VEČ O TEM ————————-> KLIKNI

energijsko čiščenje linije prednikov,

– šamanski prijemi (odstranjevanje entitet in tujih energij iz energijskega polja, osvobajanje pripetih duš, vračanje izgubljenih delov duše),

VEČ O TEM ————————-> KLIKNI

TLHT – Timeline Healing Technique po metodi Sala Rachela (certifikat za izvajanje metode Zdravljenje po časovnici).

VEČ O TEM ————————-> KLIKNI1

VEČ O TEM ————————-> KLIKNI2

Pri delu sem voden in podprt s strani svojih duhovnih vodnikov in šamanskih pomočnikov iz 7. dimenzije.

Kako poteka individualna obravnava?

Ob prvem srečanju se na kratko pogovorimo o razlogih za obisk in naredimo kratko družinsko anamnezo. Glede na razlog vašega obiska se odločim za pristop, ki ga bomo ubrali pri obravnavi.

Najpogosteje se najprej lotim obravnave fizičnega telesa s prijemi japonske masaže in manualnega dela s kombinacijo šamanskih prijemov ekstrakcije tujih energij iz energijskega polja stranke.

Poleg večje energijske pretočnosti prihaja pogosto do sproščanja potlačenih čustvenih vsebin, ki so se tekom življenja nakopičile v fizičnem telesu.

Kadar se na individualni obravnavi osredotočim v prvi vrsti na fizično telo in sproščanje starih, ujetih energij, izvajam t.i. bodywork (kombinacijo japonske masaže in manualnega dela ter šamanskih prijemov  ter pritiskanje na ključne ‘točke sprožitve’ na telesu – trigger points). Na ta način se na fizičnem nivoju lahko začne znova vzpostavljati ravnovesje, ki smo ga s svojim življenjskim slogom (navadami, prepričanji, vzorci čustvovanja in delovanja itd) bolj ali manj porušili. Naše telo je namreč izredno inteligenten organizem, ki se je zmožen v celoti sam pozdraviti, pod pogojem, da odstranimo blokade in neravnovesja (na fizičnem in energijskih nivojih!). Z razbremenitvijo telesa se obenem tudi lažje odpremo za globoko in večnivojsko energijsko transformacijo, saj ga ne obdaja več tako močen oklep ujetih energij in telo postane bolj sprejemajoče, bolj pretočno.

Če nam čas dovoljuje se lotimo tudi energijskega čiščenja spodnjih teles in v povezavi s tem ozaveščanja vzrokov za nastale blokade in podzavestnih prepričanj s pomočjo tehnike TLHT.

Ob koncu obravnave običajno sledi pogovor o konkretnih korakih in spremembah, ki bi jih bilo dobro uvesti na vsakdanji ravni, če želite doseči resnično trajne rezultate. Poudariti moram, da gre v terapevtskem procesu za enakovredno sodelovanje mene kot svetovalca in vas kot klienta, saj je kljub uporabi mojega znanja in sposobnosti vaše življenje v celoti v vaših rokah. NIČESAR NE MOREM STORITI NAMESTO VAS, BREZ VAŠE PRIVOLITVE IN AKTIVNEGA SODELOVANJA v smeri zavestnih sprememb v vašem vsakdanjem življenju (odnos do sebe, okolice, sveta kot takega / opuščanje škodljivih navad / aktivno delo na sebi).

Univerzalni zakon svobodne volje namreč določa, da je vsak v celoti sam odgovoren za svoje izkušnje v posameznih inkarnacijah, saj si jih v končni fazi na dušnem nivoju tudi sam izbere in sicer z namenom, da bo osvojil neko določeno lekcijo, ponotranjil spoznanja ter tako nadaljeval svoj dušni razvoj. Naloga terapevta je, da osebo v zadostni meri energijsko podpre in usmerja skozi PROCES SAMOZDRAVLJENJA, ki poteka preko ozaveščanja teh dušnih lekcij in aktivnim delovanjem v smeri pozitivnih sprememb v odnosu do sebe in sveta kot takega. V ta namen mi je bližji izraz “asistent v procesu samozdravljenja”, saj poudarja temeljno nalogo terapevta – podporo in usmeritev.

PRED OBRAVNAVO:

2 uri pred individualno obravnavo se vzdržite hrane in pijte zgolj vodo (to omogoča, da je več vaše energije na voljo za procese čiščenja in transformacije, saj je ne porabljate za prebavo hrane);

na obravnavo pridite kar se da spočiti in naspani (v okviru zmožnosti seveda);

oblecite se v udobna oblačila in zagotovite si dovolj prostega časa, saj sama obravnava običajno traja do 2 uri.  Zelo priporočljivo je, da imate po obravnavi na voljo tudi nekaj časa za počitek v domačem okolju, saj se lahko pojavita nenadna utrujenost in zaspanost (zaradi tega, ker se osvobodi energija, ki je bila dolgo časa ujeta, zakrknjena v telesu in je telo ni vajeno);

pred obravnavo si ne nanašajte parfumov/deodorantov/kolonjske vode z izrazitim vonjem;

PO OBRAVNAVI:

nujno potrebno je piti zadostno količino čiste vode še 3 dni po zaključku tretmaja (cca. 2-3 litre na dan), da se lahko iz telesa izločijo toksini in da se energijske spremembe integrirajo tudi na celični ravni (kot veste je namreč voda pomembna prenašalka informacij);

v naslednjih dneh si je potrebno vzeti malo več časa zase, za počitek in kvaliteten spanec (proces se običajno odvija še 3-7 dni po obravnavi, še bolj intenzivno pa ponoči), da se telo regenerira in se vibracijsko na novo uravnovesi;

priporočljivo je uživati lahko, svežo, sezonsko hrano, ki ni pretirano toplotno obdelana (po možnosti ekološke pridelave) – živo hrano in se čim bolj izogibati sladkorju;

v prvih 3 dneh po obravnavi se lahko pojavijo stranski učinki (ni pa nujno!): glavobol, rahla slabost ali nelagodje, pretirana občutljivost ali nenadni čustveni izbruhi, splošna utrujenost ipd. Stranski učinki se ne pojavijo pri vseh, niti pri vseh enako izrazito. Pomembno se je samo zavedati, da gre v osnovi za reakcijo na energijske spremembe in za simptome prehodne narave.

Po indvidualni obravnavi me lahko po potrebi tudi kontaktirate, če tako začutite. Med posameznimi obravnavami priporočam od 14-21 dni premora (razen pri obravnavah, kjer smo delali samo na fizičnem telesu, kjer smo odpravljali akutno bolečino), da se proces energijske transformacije lahko zaključi na vseh nivojih in se energijsko polje lahko v celoti stabilizira. Kadar gre za globoke procese transformacije, je neupoštevanje teh napotkov namreč lahko kontraproduktivno.

Pomembno opozorilo:

Omenjena individualna obravnava NI NADOMESTILO ZA URADNO MEDICINSKO ZDRAVLJENJE, temveč zgolj dopolnitev le-tega. Za tretma se odločate na lastno odgovornost in po lastni presoji, saj so rezultati tovrstnega dela plod aktivnega in zavestnega so-delovanja terapevta in klienta.